Babiččino víno k maceraci - jeřabina -na snížení tlaku

SKLADEM
CENA 169,00 Kč
Objednat 1 kus
Neprodejné osobám mladším 18 let

Babiččino macerační víno - jeřabina - černý jeřáb (nejen na snížení tlaku)

Nová kolekce babiččiných vín a směsí bylin vám umožní připravit si doma své vlastní unikátní bylinné víno, které můžete sami užívat nebo svým vínem obdarovat své blízké.

Černý jeřáb: plody obsahují vitamíny C, P, B2, B9, karoten - provitamín A a také látku rutin. Rutin slouží k výrobě léčiv proti vysokému tlaku, žaludečním vředům, arterioskleróze a jiným nemocem.

Babička vždycky říkávála: "Kdo víno z jeřabiny pije, ten na světě dlouho žije."

Macerace neboli vyluhování je nejobvyklejší a jednou z nejstarších metod zpracování bylin a spočívá ve vyluhování drog např. ve víně, které přijímá aroma a chuť jednotlivých bylin a rozpouští látky v nich obsažené. Postup: víno nalijeme do uzavíratelné nádoby a přidáme bylinky. Nádobu uzavřeme necháme bylinky macerovat ve víně při pokojové teplotě až 48 hodin. Víno následně přecedíme a uchováváme v uzavřené nádobě na chladném a tmavém místě.

Bílé suché víno 750 ml. Země původu Španělsko (Kastilie). Alkohol 12%.

*************************************************************************************************

 

 

DOTAZ NA ZBOŽÍ
(formulář můžete použít i pro rychlou objednávku zboží)

V případě rychlé objednávky vyjadřujete souhlas s OBCHODNÍMI PODMÍNKAMI
a náklady nezbytnými na doručení zboží dle našich způsobů doručení a plateb
* označené údaje jsou povinné